Iets over mijzelf
Mijn naam is Dave Jurian Tilgenkamp.
Ik ben 23 jaar en beschik over meer dan acht jaar ervaring in de horeca, met een specialisatie in de keuken.
Gedurende mijn loopbaan heb ik in diverse horecagelegenheden gewerkt, waar ik brede ervaring heb opgedaan in verschillende keukens en werkstijlen.
Sinds kort ben ik als zelfstandig freelancer actief en stel ik mijn kennis en vaardigheden beschikbaar aan opdrachtgevers binnen de horeca.
Mijn ervaring
Mijn loopbaan in de keuken is begonnen als leerling aan de koude kant.
Vanuit daar heb ik mij stapsgewijs ontwikkeld naar de warme kant en de uitgifte van gerechten aan de pas. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring opgedaan in de bereiding van desserts.
In diverse keukens heb ik de verantwoordelijkheid gedragen voor het aansturen en controleren van collega’s. Hierbij hield ik toezicht op de naleving van de HACCP-richtlijnen, bewaakte ik de continuïteit van de gerechten en was ik verantwoordelijk voor een constante en verzorgde opmaak.
Ik heb voornamelijk gewerkt in klassieke keukens waar de menukaart grotendeels ambachtelijk wordt bereid. Denk hierbij aan het zelf trekken van bouillons als basis voor soepen, of het bereiden van een salpicon voor huisgemaakte kroketten.
Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de cateringbranche en binnen bedrijven waar banqueting (BQT) een dagelijkse kernactiviteit vormde.
Bent u op zoek naar een ervaren, zelfstandige en enthousiaste freelance kok?
Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek of een proefdag.